Παρεχόμενες Υπηρεσίες & Εγκαταστάσεις

 

uphresies

 

Με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σκαφών και πελατών, απασχολούνται σε 24ωρη βάση “ναύτης” και πιστοποιημένος νυχτοφύλακας (security) ενώ η μαρίνα παρέχει, 365 ημέρες το χρόνο, υποστήριξη από έμπειρο προσωπικό όπως καπετάνιο, τεχνικό μηχανών θαλάσσης & σκαφών και πλήρως εξοπλισμένο καταδυτικό συνεργείο. Για εκτεταμένες εργασίες συντήρησης και διαχείμασης, η μαρίνα διαθέτει χώρο χερσαίας εναπόθεσης σκαφών (parking) και αναλαμβάνει την ασφαλή μεταφορά/ανέλκυση με πιστοποιημένους συνεργάτες και εξοπλισμό.


Σε όλες τις θέσεις ελλιμενισμού διατίθεται παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και πόσιμου νερού από ειδικά κυτία παροχής μέσω ψηφιακών κλειδιών και δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο. Σε ειδικό χώρο της μαρίνας γίνεται ανεφοδιασμός υγρών καυσίμων και λειτουργεί δίκτυο απορρόφησης λυμάτων και υδάτων σεντίνας, ενώ σε κάθε προβλήτα υπάρχουν εγκατεστημένοι πυροσβεστικοί σταθμοί/φωλιές. Στις λιμενικές υποδομές αξίζει να αναφερθεί και η ύπαρξη ράμπας επιβίβασης/αποβίβασης οχημάτων καθώς και τα 140 μέτρα διαμέτρου εντός λιμενικής ζώνης που προσφέρονται ως κύκλος ελιγμών ενώ στην χερσαία ζώνη της μαρίνας υπάρχει χώρος στάθμευσης 25 οχημάτων, χώρος αναψυχής/περιπάτου/ελεύθερης πλαζ καθώς και αναψυκτήριο με υπηρεσίες τύπου “room service” για τα εξυπηρετούμενα σκάφη.


Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις της περιοχής προσφέρουν προϊόντα ή υπηρεσίες, όπως π.χ. την χρήση γυμναστηρίου και πισίνας από το παρακείμενο Royal Palace Resort & Spa, υπηρεσίες Ομορφιάς από το RoofGarden κ.α.

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates